Запознайте се с нас

Ние ще ви предложим решения

Welcome To The Shop

Take your time looking around & don't be shy

Huge Summer Sale

All sunglasses 50% off while supplies last

Upgrade Your Wardrobe

Visit one of our locations and start your transformation today

Make A Statement

Check the store for more information

This is Salient

Stop blending in & start leaving your mark on the web

We Are Salient

A creative agency that builds awesome stuff all day, every day

Experience

What real creative freedom feels like in a theme

Pixel Perfection

Salient was built with a high attention to details both in design & code

Creative ideas & design

Екипът на „Creative ideas & design“ сме специализирани в сферата на уеб дизайна, рекламата и онлайн маркетинга. Ние изработваме и оптимизираме уеб сайтове, правим продуктова фотография, видео представяне, дизайн и изработване на лога. Предлагаме също редизайн на вече изграден сайт, дизайн и изработване на каталози, брошури, анимирани и статични рекламни банери.

Нашите умения

Web Design

90%

Graphic Design

80%

SEO

100%

Фотография

90%

Видео обработка

75%

"Едва ли има нещо на този свят, което някой да не може да направи съвсем малко по зле и да го продадете съвсем малко по – евтино, а хората, които купуват само с оглед на цената, са негова съвсем законна жертва

С други думи доверете се на Creative ideas & design"

− Радослав Свиленов

"It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel at ease. The design ended up being twice as good as I could've envisioned!"

− Jeff Gemmell, ThemeNectar

"I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!"

− Mark Levin, ThemeNectar

Creative ideas & design е част от БЛ Консултинг ЕООД с ЕИК- 131071078 за повече информация вижте търговския регистър

Непрекъснато следим новите стандарти и тенденции в уеб дизайна, за да подобряваме своите услуги и да можем да създаваме неповторими и качествени продукти за своите клиенти и техния бизнес. Продуктите, които създаваме са съобразени с индивидуалните виждания на всеки клиент. Концепцията ни се основава на креативност и иноваторство,
качества, които нашите специалисти притежават.

Екипът ни е съставен от млади и амбициозни специалисти с богат опит в програмирането, уеб дизайна, SEO оптимизацията, графичния дизайн и продуктовата фотография. За нас „новият проект“ е предизвикателство. „Creative ideas & design“ се стремим да дадем максималното, на което сме способни в мисията си да осъществим всяка идея на своите клиенти.

Коректност и точно отношение са неща, на които много държим. Повечето ни цени се договарят, а сроковете за изпълнение се спазват стриктно. Следваме индивидуалното виждане на всеки клиент, като целим максимално разчупване на стандартите.

Независимо от мащаба на поръчката, ние винаги подхождаме отговорно и професионално. Анализирайки внимателно идеите на своите клиенти, успяваме да дадем възможно най-уместното решение на техните нужди – професионален сайт с неповторим дизайн.

Уеб сайтът е лицето на бизнеса, маркетинговото оръжие, и ние знаем това! Качествено изработеният сайт има уникален дизайн, функционалност и идентичност, но най-важното е да отговори на нуждите на конкретния потребител! А ние знаем и това! Именно така създаваме точно „Вашия сайт„!

„Вашият сайт“ е „Вашето сърце“ – работи за Вас денонощно, 365 дни
годишно!


► Всеки бизнес може да открие при нас нещо за себе си, с което бихме могли да помогнем. Разгледайте портфолиото ни и попитайте чрез формата ни за контакти, как може да разрешим даден ваш проблем и подобрим работата Ви.

► Подробни описания за услугите предлагани от нас: Creative bassic (изработване на малък сайт), Creative blog (изработване на личен блог), Creative store (изработване на онлайн магазин), Creative corp (корпоративен сайт), Продуктова и рекламна фотография, Изработка на лого, както и трите пакета Creative SEO (mini, basic и pro).

► Цените на които работим са едни от най – добрите на пазара. Качеството е на световно ниво. Ние работим само с най – новите инструменти, софтуер и хардурер.