was successfully added to your cart.

Адаптивен дизайн на сайт в една страница (RESPONSIVE ONE PAGE DESIGN)

Непрекъснато променящият се живот, технологии и среда наложи, сериозни промени в дизайна,  проектирането и изработването на сайтове.

Едно от най – важните условия към момента е, или вашият сайт да има мобилна версия за различните  операционни системи Android, iOS и Windows 8, които са основни за SMART телефоните и таблетите, или пък дизайна да е responsive – адаптивен, който да се нагажда към устройството на което се гледа. Сами се сещате, че вече повечето хора, които имат пари, предпочитат да пазаруват по най – бързия и удобен за тях начин, което е потвърждение на горе написаното.

Последното предизвикателство ни е отправено от група, които се занимават с екстремни монтажи на реклами и билбордове, топлоизолация и въобще услуги, свързани с алпинизъм и работа с часове на въже, при тежки условия.
Ние сме Creative ideas & design и затова открихме лекарството за тях в рамките на зададения бюджет – ето го и сайтът alpinistix.com.

Освен, че е responsive, дизайна на сайта е събран в една страница – така нареченият ONE PAGE DESIGN. Менюто е уникално, като насочва потребителите към определена част от началната страница, където да се запознае с услугите предлагани от нашите момчета, или да открият лесно контактите.

Responcive One Page site

Responcive One Page site

Responcive One Page site

Какво печелят поръчителите с този сайт:

1. Професионален responsive сайт, който изглежда добре на всякакви устройства – телефони, таблети, лаптопи и различни монитори.

2. Сайт с удобна и интуитивна навигация – при мобилните телефони и таблетите цялата важна информация се получава с едно скролване. Потребителят получава удобно и бързо цялата му необходима информация, без да рови и търси. За по – любопитните, е предоставена и тази възможност.

3. Блог система. Удобна е за непрекъснато обновяване на иформацията, промоции, новости, Прессъобщения и изобщо всичко, което се сетите. Най – вероятно към блога ще има рубрика от рода на : “ Как да си направя сам топлоизолация на терасата?“  и подобни.

Сайтът има още многа предимства, които ще запазя в тайна, за да не събудя завист. Пожелаваме на alpinistics.com много клиенти и успехи.

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ