was successfully added to your cart.

3D

Преди няколко часа Ивако (така викам на другата част от екипа на CID), ме зарадва с новината, че няма да заминава на гурбет. Естествено това означава,

 че ще подновим работата по „нашия” си проект и начин. Новата визия стартира с поръчката на по 1000 визитки, план за редизайн на сайта, идеи за онлайн семинари (обучения), книги и още, и още…

С една дума рестарт. Не, че сме зациклили. Работим си и то добре. Не пълним порфолиото, защото отлагаме (редизайна на сайта). Всъщност направихме няколко доста силни проекти, но … всичко поред. Ще бъдат изненада. Около скромния ни екип (мен и Ивако) вече има доста фотографи, рекламни агенции, ПР – и, маркетолози, художници, графити майстори, дизайнери, новинари … За медиите, с които партнираме на местно и национално ниво смятам да се похваля в отделна статия.

Бе общо взето сме събрали доста силни карти и май идва време да ги изиграем. На езика на картаджиите „няма как да ги сбъркаме”, защото всичките козове са в нас. Стана доста самохвална статията, ама такова е настроението.
Та … очаквайте онлайн буря… след затишието. Цялата тази навалица и бъркотия, скоро ще бъде систематизирана в строен ред… като акцентът надявам се да бъде намаляване на приемане на поръчки за сметка на сериозно увеличаване на цените.

Така е. Както казва старият Зиг Зиглар:

„It’s easier to explain price once than to apologize for quality forever.“

… Знаете, английският ми не е силна страна, но общо взето смисълът на това в кавичиките е че по – добре веднъж да обясниш на клиента защо е нужно да плати висока цена за услугите ти, отколкото цял живот да се извиняваш, че предлагаш ниско качество.

Сигурно ще се окаже прав.

След кратко прекъсване се връщам да пиша. Започнах с идеята да напиша супер полезна статия за създаване и изработка на сайтове, SEO, маркетингови стратегии, ама нещо ме влече в друга посока. Изглежда ми като начало на нещо ново, майче сме минали първо ниво… време е за второ. И спирам.

А вместо завършек: “Ако не ние, кой? Ако не сега, кога?”

Джон Ф. Кенеди

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ